Maak zelf je juwelen

Ben je op zoek naar een nieuwe hobby? Heb je altijd al van juwelen gehouden en denk je dat je deze zelf ook makkelijk kan maken? Wel, dan ben je hier aan het juiste adres! Juwelen kan je makkelijk zelf maken door het aankopen van kralen en sterke draad. Zo zijn sieraden zoals kettingen zeer makkelijk te maken. Ongetwijfeld heb je dit vroeger nog gedaan als kind met de kleurrijke doe-het-zelf boxen die je kreeg. Wel, hier bestaat ook een volwassen variant van. Deze kralen en bedeltjes zijn moderner en iets eleganter waardoor je als volwassene nog steeds je eigen juwelen kan maken.

Goedkoop én leuk

Denk je dat het zelf maken van juwelen duur is? Toch niet! Draad is eenvoudig aan te kopen in zaken zoals Veritas of andere winkels waar ze hobbydingen verkopen. Kraaltjes kopen kan dan weer eenvoudig online. In de winkel is het soms moeilijk om voor een lage prijs een groot aantal kraaltjes en bedeltjes te verkopen door het betalen van het winkelpersoneel en de stock. Online is het veel goedkoper doordat er geen winkel huur moet betaald worden, maar enkel de stock en deze zo ook makkelijker bij te volgen is. Indien je een groot aantal kraaltjes in één keer koopt, is de prijs hiervoor zeer goedkoop. Uiteraard spendeer je wel wat tijd aan het zelf maken van juwelen maar uiteindelijk heb je een pracht resultaat dat je zelf hebt gemaakt en trots kan tonen aan familie en vrienden.

Wie weet kan je ze verkopen?

Ontdek je je geheime talent in het maken van juwelen? Misschien kan je ze dan zelf nog verkopen! Tegenwoordig maken veel mensen zelf juwelen in hun vrije tijd die ze eenvoudig via een webshop verkopen. Indien je dus al lang op zoek bent naar een eenvoudige en leuke bijbaan en je ook nog eens goed bent in het maken van juwelen, kan je ze even goed verkopen en zo een extra centje bijverdienen!