Op zoek naar een sinterklaas kado?

December komt eraan en dus begin je toch langzaam te moeten denken aan cadeaus voor sinterklaas. Het is natuurlijk al een ontzettend drukke maand met ook nog eens de kerstperiode en dus moet je hier zeker voor gespaard hebben. Kinderen verwachten nou eenmaal leuke maar vooral cadeaus in grote getalen. Spaar jij hier zelf het hele jaar voor? Of doe je dat pas enkele maanden van te voren? Wij zijn in ieder geval benieuwd naar jouw mening. In dit artikel gaan we hier verder op in.

Beschikbaar budget


Iedere familie stelt zo zijn eigen verschillende budgetten samen voor de December periode. Er zijn families die helemaal los gaan en duizenden euro’s uitgeven tijdens deze maand. Er zijn echter ook families die wat minder uitgeven en bijvoorbeeld meer uitgeven op verjaardagen. Iedereen heeft zo zijn eigen redenen hiervoor. Het gemiddelde bedrag dat een familie besteed in deze maand ligt toch rond de 800 en 1100 euro. Dit is zowel voor Sinterklaas als voor Kerst bij elkaar, een flink bedrag als je het ons vraagt.

Kerst of Sinterklaas?


Wanneer wordt er nou het meest uitgegeven? Is dat nou voor een sinterklaas kado, of is dat voor cadeaus tijdens Kerst. Nou het is zo dat Kerst toch wel ver voorloopt op Sinterklaas. Hier is eigenlijk een hele simpele reden voor en dat is het feit dat niet iedere familie in Nederland nog Sinterklaas viert. Dit zorgt ervoor dat Kerst nog steeds ver voor loopt op Sinterklaas, omdat negen van de tien Nederlandse families nog Kerst vieren.