koffiemobiel.com: geniet van de heerlijkste koffiespecialiteiten op uw evenement, bedrijfsactiviteit of festival

koffie_16koffiemobiel.com: geniet van de heerlijkste koffiespecialiteiten op uw evenement, bedrijfsactiviteit of festival

Een lekker kopje koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato of thee op uw promotionele bedrijfsactiviteit, evenement of festival? Onze gecertificeerde barista’s serveren heerlijke koffiespecialiteiten vanuit de nostalgische Piaggio Classico koffie mobiel of een stijlvol koffiebarretje. U heeft al een koffiemobiel op uw festiviteit vanaf 345 euro bij koffiemobiel.com!

Koffie bereiden is een vak
Lekkere verse koffie bereiden is zo makkelijk nog niet. Onze barista’s zijn SCAE gecertificeerd en kennen de fijne kneepjes van het vak. Zij bereiden alleen de beste koffie voor u en zijn kundig en toegewijd. De echte koffieliefhebber kan zijn hart op halen bij de koffiemobiel op uw evenement!

De Koffie mobiel
Wij serveren onze koffie vanuit een Piaggio Classico. Deze nostalgische Italiaanse mobiel is leuk om te zien en draagt bij aan de sfeer tijdens uw evenement. Het is ook mogelijk om de koffie vanuit een trendy koffiebarretje aan te bieden.

Locaties
Koffiemobiel.com levert koffie bij vrijwel elke gelegenheid, zowel op binnen- als buitenlocaties. Wij serveerden al koffie tijdens vele activiteiten. Denk aan congressen, personeelsfeesten, opening, bedrijfs- of product presentaties, bruiloften en festivals.

Lekkernijen
Uiteraard mag iets lekkers bij de koffie niet ontbreken. Naast de befaamde “cantuccini alle mandorle”, Italiaanse amandelkoekjes, heeft u de keuze uit vele andere delicatessen. Denk aan stroopwafels, Belgische bonbons, of petit fours. Ook een lekkernij naar eigen keuze is mogelijk.

Ook zo’n leuke koffiemobiel met de heerlijkste koffiespecialiteiten en delicatessen op uw bedrijfsactiviteit, evenement of festival? Maak uw keuze uit onze assortiment of vraag vrijblijvend een offerte bij koffiemobiel.com aan