De leukste gadgets voor je telefoon

motorola-telefoon

Nieuwe snufjes en gadgets, we zijn er gek op! High tech speeltjes of handigheden die het dagelijks leven net even iets leuker maken. Zo bestaan er bijvoorbeeld speciale bieropeners die aan een riem bevestigd zijn of onderzetters die je drinken koud houden. Maar wist je dat er ook speciale gadgets voor je telefoon bestaan? Met deze gadgets kun je bijvoorbeeld naar het scherm van je motorola telefoon kijken zonder dat je deze hoeft past te houden of typen zonder dat je daadwerkelijk het toetsenbord van je iphone gebruikt. Benieuwd naar de leukste telefoon gadgets van 2019? We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet!

De lazy neck smartphone houder

Ben jij een van de trouwste klanten van netflix en neem je, je serie of film het liefst overal mee naar toe? Dan is deze lazy neck smartphone houder echt is voor jou. Deze lazy neck smartphone houder bevestig je, zoals de naam misschien al doet vermoeden, om je nek waarna je de telefoon in de houder plaats. Zet je serie of film aan en neem hem overal mee naar toe terwijl je beide handen gewoon vrij hebt. Serie of film kijken onder het tanden poetsen, tijdens het eten of zelfs wanneer je relaxt op de wc zit. Het kan allemaal met deze lazy neck smartphone houder.

Een laser toetsenbord

Wordt jij ook wel eens moe van dat typen op dat kleine schermpje en zou je stiekem je toetsenbord van je Blackberry wel weer terug willen? Dat kan! Of een soort van dan. Met dit handige laser toetsenbord projecteer je namelijk een toetsenbord op een oppervlakte. Verbind het kleine apparaatje met je telefoon en je kunt nu berichten typen met dit handige toetsenbord. Geen gedoe meer op dat kleine schermpje, gewoon je eigen grote toetsenbord overal mee naar toe. Daarnaast is dit handige apparaatje ook nog eens een powerbank dus je zit ook nooit meer zonder stroom.

Een smartphone jail

Hartstikke leuk natuurlijk die smartphone maar als je een avondje met je vrienden of vriendinnen bent kan die telefoon ook wel eens afleiden. Zeker bij de ene vriend of vriendin die zijn of haar mobiel overal mee naar toe neemt. Het lijkt toch of ze er bijna mee getrouwd zijn. Speciaal voor deze en alle andere mensen die maar lastig van hun telefoon kunnen afblijven is daar de smartphone jail. Sluit alle telefoons, sluit de kooi en een avondje zonder afleiding is gegarandeerd.