Originele verjaardagscadeaus om te geven

We hebben allemaal weleens het probleem gehad dat we niet weten wat we die ene vriend nou moeten geven voor zijn verjaardag. Je wilt natuurlijk wel met iets originelers aankomen dan een fles drank. Daarom hebben we in deze blog een aantal cadeau idee├źn op een rijtje gezet waar je sowieso je vriend mee zal verrassen!

Een dagje weg

Mocht je het idee hebben dat de jarige job alles al heeft, dan is het een leuk idee om een ervaring cadeau te geven. Ga bijvoorbeeld samen naar een musical, een museum, een concert of bezoek een lekker restaurant. Dit heeft als bijkomend voordeel dat je zelf ook kan genieten van het verjaardagscadeau! Bovendien kunnen jullie hierdoor samen weer veel leuke herinneringen maken, die tenslotte een stuk waardevoller zijn dan een verjaardagscadeau!

Een waterpijp

Waterpijpen worden steeds populairder en daarom is het een leuk idee om een van je vrienden dit cadeau te geven. Een waterpijp zorgt op het verjaardagsfeest zelf ook voor een hoop gezelligheid, want het is mogelijk om deze met meerdere mensen tegelijk te gebruiken. Wanneer je een waterpijp cadeau geeft is het leuk om er meerdere smaakjes bij te doen, vooral als je van tevoren niet weet wat de ontvanger lekker zal vinden. Op deze manier kan hij zelf uitproberen wat hij lekker vindt. Kijk online eens naar de waterpijpen van Amy Deluxe voor een breed aanbod voor een goedkope prijs.

Een fotoboek

Als het de verjaardag van een van je beste vrienden is, dan heb je waarschijnlijk heel veel foto’s samen. Maak daarom als verjaardagscadeau een mooi fotoboek! Dit laat zien dat je veel moeite in het cadeau hebt gestopt, en jullie vriendschap dus erg waardeert. Bovendien is dit een leuke manier om al jullie herinneringen samen te herbeleven. Ook al kost dit cadeau wat meer moeite, het is zeker iets wat de ontvanger erg zal waarderen!

Een sieraad

Mocht je een iets groter budget hebben dan is het leuk om een sieraad cadeau te geven. Afhankelijk van voor wie het is kan dit bijvoorbeeld een paar oorbellen zijn of een mooie ketting. Kijk van tevoren goed naar de stijl sieraden die je vriend of vriendin al draagt om er zo achter te komen wat hij of zij leuk zou vinden. Hoewel het een iets duurder cadeau is, is het wel iets wat de ontvanger altijd bij zich kan dragen en zo altijd aan je herinnerd zal worden!