6x Dit is een tof cadeau voor mannen

Je hebt het vast wel eens gehad: iemand is jarig en je weet niet wat je kunt geven. Met al die verjaardagen heb je soms even geen inspiratie meer. Daarom geven we je in dit artikel een paar voorbeelden van cadeaus die het altijd goed doen. Lees dus snel verder voor 6 leuke cadeaus voor mannen.

1: Een bierpakket

Een bierpakket is altijd leuk om te geven en om te krijgen. Zelf kies je welke biertjes je wilt geven. Je kunt ook een samenstelling maken. Ga bijvoorbeeld eens voor een speciaalbiertje. Vooral met verjaardagen is het een leuke gelegenheid om eens voor een ander type bier te kiezen.

Als je dan een bierpakket geeft, is het ook fijn als de prijs aantrekkelijk is. Stel jezelf dan ook even de vraag: ‘Waar vind ik goede bier aanbiedingen?’. Het zou zonde zijn als je teveel betaalt, terwijl het ook goedkoper kan. Met een goede bier aanbieding krijg je meer waarde voor je geld.

2: Douchegel

Het is misschien niet het meest originele cadeau, maar douchegel blijft leuk om te krijgen. Je kunt het eindeloos gebruiken omdat er bijna nooit een houdbaarheidsdatum op zit. Daarom is het altijd een goed cadeau om te geven. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten douchegel, dus voor de feestelijke gelegenheid kies je bijvoorbeeld voor een luxe of speciale variant.

3: Een cadeaubon

Weet je niet zo goed wat je iemand kunt geven, maar weet je wel waar iemand vaak shopt of naartoe gaat? Kies dan voor een cadeaubon. Dan geef je toch een leuk cadeau. Iemand bepaalt zelf wat hij van jouw cadeau uitkiest. Zo heeft diegene altijd iets waar hij blij van wordt. Of dat nu een bon is van een kledingwinkel, webshop, bioscoop of een ander uitje, je zit altijd goed.

4: Iets lekkers voor bij de borrel

Een ander cadeau dat geschikt is om aan een man te geven, is iets lekkers voor bij de borrel. Hiermee kun je alle kanten op. Ga voor verse lekkernijen, of hapjes die je voor langere tijd kunt bewaren. Je kunt het cadeau bijzonder maken door iets te kopen wat van hoge kwaliteit is. Ga bijvoorbeeld eens voor een speciale olijfolie, een hele goede kaas, worst of andere olie voor bij de borrel. Of denk aan goede koffiebonen.

5: Een uitje

Wat is er nu leuker om te krijgen, dan een leuk uitje. Als je samen een activiteit onderneemt, is dat iets wat je vaak niet vergeet. Daarom wel zo waardevol om te geven! Koop een kaart waar je de uitnodiging opschrijft en spreek meteen op de verjaardag al een datum af. Dan weet je zeker dat het door kan gaan. 

6: Een spel

Ten zesde is een spel altijd een tof cadeau. Of dat nu een kaartspel, bordspel of online spel is, speelplezier is gegarandeerd. En een groot voordeel van dit cadeau is, dat je dat ook meteen samen zou kunnen doen. Zo maak je er meteen een gezellige avond of middag van.