Educatief speelgoed voor kinderen

Een van de populairste manieren om het alfabet en de cijfers bij jonge kinderen te introduceren is met een interactieve wand grafiek. Met deze wand grafiek kan uw kind letters en cijfers leren herkennen en leren rekenen. Ze kunnen het zelfs gebruiken om een quiz te doen! Deze wandkaart heeft verschillende interactieve functies die hun aandacht zullen vasthouden. Ongeacht de leeftijd van je kind, met dit speelgoed kan het niet fout gaan! Wilt u meer leren over de wondere wereld van educatief speelgoed? Lees dan deze blog! 

Voor alle leeftijden

Een zintuiglijk speeltje kan perfect zijn voor de jongste baby. Peuters hunkeren naar voorwerpen die de zintuigen prikkelen en beweging aanmoedigen, terwijl kleuters educatief speelgoed nodig hebben dat hen helpt hun cognitieve en geheugenvaardigheden te ontwikkelen. Oudere kinderen hebben meer uitdagend speelgoed nodig voor wiskunde en lezen. Flashcards en wetenschap sets zijn geweldige hulpmiddelen om uw kind de basisbouwstenen van het leren bij te brengen. Er zijn vele andere soorten speelgoed die kunnen worden gebruikt om kinderen het alfabet te leren.

Dieren

Voor een jonger kind is een kleurrijke boerderij-activiteitenset misschien geschikter. Met dit speelgoed kan uw kind kleuren, geluiden en vormen combineren om zijn eigen boerderijdieren te maken. Je kind kan zijn dierlijke kennis en verzorgings vaardigheden ontwikkelen door te helpen de dieren te voeden en voor hun jonge en eieren te zorgen. Als u op zoek bent naar educatief speelgoed voor peuters, kan een Schleich boerderij van Schleich een goede keuze zijn.

Bouwen 

De Smart Circuits kit is een ander geweldig stuk speelgoed voor kinderen. Het leert kinderen eenvoudige schakelingen te bouwen, zoals knipperende lichtjes, of meer complexe bewegingsgestuurde spelletjes. De basisplaat is opvouwbaar, waardoor het kind een extra element heeft om mee te spelen tijdens het ontwerpen van zijn schakelingen. Als bonus zijn de houten blokken klein genoeg om overal mee naar toe te nemen. Ze zijn ook gemakkelijk mee te nemen met uw kind.

Wetenschap

De National Geographic Magische Scheikundeset is een leuke manier om de belangstelling van uw kind voor scheikunde aan te wakkeren. Hij wordt geleverd met alle chemicaliën die nodig zijn om een reactie te maken. Er zit ook een gids bij met de uitleg van echte wetenschappers. Dit speelgoed kan kinderen helpen hun verbeelding te ontwikkelen door wetenschap te promoten. De S.T.E.M. Challenge set heeft allerlei interactieve functies. Het gesimuleerde kinetische systeem is vooral nuttig bij het leren over natuurkunde.

ICT

De CoComelon Sing and Learn Laptop Toy is een ander geweldig educatief speelgoed voor kinderen. Het ziet eruit als een echte laptop en heeft een handvat om hem vast te houden. Het heeft lichtjes en geluiden die je kind leren tellen, voorwerpen identificeren en over dieren leren. Een geweldig stuk speelgoed voor kinderen maakt uw kind zeker blij en leert het veel dingen! Laat uw kind dus het beste educatieve speelgoed voor hem of haar kiezen.