Populairste speelgoed van 2020

speelgoed

In 2020 heeft de technologie het speelgoed nog niet verdreven. Speelgoed is nog steeds mateloos populair onder de kinderen van 1 tot en met 10 jaar. Ben je benieuwd naar welk speelgoed het populairst is in Nederland? Lees in dit artikel over de verschillende soorten speelgoed. Ben je op zoek naar leuk speelgoed? Bekijk dan eens de website van recreatiespeelgoed.

Playmobil

Dit zijn plastic poppetjes waarmee je kunt spelen. Playmobil bootst verschillende facetten van het dagelijks leven na, maar heeft ook veel collecties met betrekking tot het verleden. Zo is het mogelijk om met poppetjes te spelen in een ziekenhuis of in een vakantiehuisje. Ook kun je spelen met een piratenboot en een ridderkasteel. Het mooie aan playmobil is dat je je fantasie de vrije loop kunt laten gaan. Het kost niet veel tijd om de gebouwen of schepen in elkaar te zetten. Het grootste gedeelte van je speelplezier kun je halen uit het spelen met de poppetjes door middel van verhaaltjes. Vaak is het mogelijk om je set uit te breiden met andere sets. Zo is het mogelijk om extra ridders te kopen om jouw kasteel te beveiligen tegen de vijand.

Lego

Met Lego kun je eindeloos spelen. Je kunt bij lego elk steentje anders plaatsen. Je hoeft dus helemaal niet het gebouw te bouwen zoals op de bouwtekening staat. Het leuke aan Lego is de vrijheid. Net als met Playmobil zien de poppetjes er mooi uit, misschien iets minder fancy. Met lego kun je ontzettend veel. Het is mogelijk om speciale collectors items te kopen, die zijn wel duurder dan normaal.

Poppen

Voor jonge meiden is er niets mooiers dan een pop. Een pop zien ze als hun kleine kindje. De pop krijgt een naam, krijgt eten voorgeschoteld en wordt ‘s avonds op tijd naar bed gedaan. Tegenwoordig kunnen de poppen steeds meer, ze maken geluidjes en kunnen ook bewegen.

Bordspellen

Er is niets gezelliger dan samen een bordspel spelen. In 2020 zul je zien dat bordspellen weer echt veel te zien zullen zijn in de huiskamer. Bordspellen zoals schaken, stratego en dammen blijven dit jaar onverminderd populair.