Verschillende interieurs in je hotel

Waarschijnlijk is bijna iedereen wel eens in een hotel geweest. En als je dat nog nooit hebt meegemaakt zal ik het zeker aanraden! Al is het maar voor één of twee nachtjes, het is altijd even lekker om er tussen uit te gaan. Maar voor een langere periode in het buitenland als vakantie is het natuurlijk ook altijd lekker om een mooi hotel uit te kiezen. Een heerlijk zacht hemel bed, een super de luxe badkamer en misschien zelfs wel roomservice op de kamer, wie wil dat nou niet? Het is wel belangrijk om goed te kijken wat voor hotel je kiest. Het ene hotel ziet er namelijk mooier uit dan het andere hotel…

Scandinavische stijl

Er zijn een paar duidelijke nieuwe trends voor 2020 in opkomst qua inrichtingen. Die worden ook verwerkt in hotel kamers. Als eerste de stoere industriële en Scandinavische uitstraling. Deze stijl wordt gekenmerkt door veel daglicht, lichte kleuren en pastel tinten. In combinatie met stoere materialen en donkere items. In deze stijl zie je dus duidelijk een contrast tussen heel veel lichte kleuren en een paar donkere stoere items. Vooral voor hotel kamers is dit een hele gepaste stijl om te kiezen. Het is strak maar het straalt toch iets heel chics en stijlvols uit.

Pasteltinten

Een trend die we ook heel veel terug gaan zien zijn pasteltinten in je interieur. Bij deze stijl staat minimalisme centraal. Lichte kleurtjes en weinig poes pas. Dus geen drukke details en er wordt vooral gebruik gemaakt van rechte lijnen. En meestal staat er 1 of 2 kleuren centraal. Als dat lieve zachtaardige nou toch niet helemaal iets voor jou is kan je ook kiezen voor wat stoere eyecatcher er tussen door. Deze stijl zal je niet heel snel in je hotelkamer terug vinden maar meer in een B&B.

Landelijk interieur

Het landelijke interieur is ook een zeer populaire stijl en is bij veel mensen geliefd. Het heeft een warme en knusse sfeer en het geeft een prettig gevoel. Ook is het goed te combineren met heel wat verschillende meubelen. Bij een landelijk interieur kan je ook gebruik maken van mooie patronen en dessins. Bijvoorbeeld mooie kussens met een patroon of een bijzonder vloerkleed. Een landelijke stijl is ook goed terug te vinden in de badkamer. Een mooie inloopdouche met een regendouche past helemaal in deze stijl en zal je dan ook wel eens terug kunnen vinden in de badkamer van je hotel.