Koop bij Smokesmarter e-liquids voor je e sigaret

Smokesmarter e-liquids

Een e-sigaret heeft liquids ofwel vloeistoffen nodig. Smokesmarter e-liquids zijn geschikt voor allerlei verschillende e-sigaretten. Het is altijd om te kijken welke e-sigaret jij hebt en welke vloeistof daarin kan, maar je kunt er vanuit gaan dat de e-liquids van Smokesmarter passen in jouw e-sigaret. 

Welke soorten vloeistoffen zijn er om uit te kiezen? 

  • vloeistoffen met nicotine
  • vloeistoffen zonder nicotine
  • vloeistoffen met een smaakje
Groot aanbod

Overlap in de soorten

Sommige mensen vinden het vreemd dat er vloeistoffen met nicotine bestaan. Waarom zou je nicotine willen roken? Is een e-sigaret niet juist bedoeld om van de nicotine af te komen? Dat ligt net iets anders. Sommige mensen gebruiken de e-sigaret om te stoppen met roken. Ze kiezen dan eerst een vloeistof met best wat nicotine maar bouwen dit langzaam af. Tot ze op een punt komen dat ze helemaal van de nicotine afgaan en dan zoeken ze een vloeistof uit zonder nicotine. 

Diverse smaken

Smaak en nicotine

Er zijn natuurlijk ook vloeistoffen die zowel een smaakje bevatten als nicotine. Daarnaast zijn er soorten die geen nicotine bevatten, maar wel smaken naar sigaretten. Zo hebt de e-sigaret elk soort roker op weg: iedereen die het gewoon lekker vindt om af en toe een sigaretje met een smaakje te roken. Deze mensen houden vaak ook van een waterpijp. Maar ook de mensen die van het roken af willen, gebruiken deze speciale sigaretten. Daarnaast zijn er nog de mensen die gewoon wat minder willen roken en daarnaast nog af en toe een normale sigaret roken.