Bikini grote maten: inspirerend cadeau

bikini grote maten

Een goede vriendin van mij is vlak voor de zomer jarig. Ik ben dol op haar en we delen veel. Mijn vriendin heeft grote maten en dat vindt ze af en toe best lastig. Vooral in de zomer. Net als de super slanke mensen onder ons, wil ze dan graag toch wat meer huid blootstellen aan de zon om te genieten van de warmte. Maar ze durft niet goed, bang voor commentaar. Overigens is mijn vriendin met haar weelderige vormen echt een plaatje en mannen kunnen haar vaak niet weerstaan. Ik vind echt dat we af moeten van de lange, graatmagere staken die ons modebeeld bepalen. Een vrouwenlichaam heeft vele vormen en ze zijn allemaal mooi. En vooral natuurlijk. Ik wilde mijn vriendin dit jaar voor haar verjaardag aanmoedigen om haar lichaam te accepteren. Dus ik ging opzoek naar een heel bijzonder cadeau: een bikini grote maten. Zodat ook mijn vriendin heerlijk aan het zwembad of aan het strand van de zon kan genieten. Een bikini grote maten was zo gevonden en het was heel anders dan ik me had voorgesteld.

Bikini grote maten: elegante badmode

Ik had best wel at vooroordelen tegen het aanbod van bikini grote maten, maar die bleken dus niet terecht. Op internet vond ik hele mooie bikini’s die het lichaam van mijn vriendin mooi zouden doen uitkomen. Het is niet meer zoals vroeger waar weelderige vrouwen zich moeten persen in modellen die gemaakt zijn voor maatje 36. De bikini’s van nu passen zich aan aan de vormen van een normaal vrouwenlichaam. Natuurlijk zijn alle bikini’s modieus en van mooie stof. Ik had dan ook al snel mijn cadeau gevonden. Ik had op een beetje omslachtige manier de exacte maten van mijn vriendin ontfutseld want tja, ik kon het haar niet rechtstreeks vragen en toen was het een kwestie van laten opsturen.

Bijzonder cadeau voor bijzondere vrouw

Toegegeven, mijn vriendin was zeer verrast met het cadeau en ze wist in eerste instantie niet zo goed wat ze ermee aan moest. Ik legde haar mijn idee erachter uit. Het is zo belangrijk om gewoon trots op jezelf te zijn en te wezen wie je bent. Ik wilde niet dat ze zich schaamde voor haarzelf. Dat was en is nergens voor nodig. Mijn vriendin begreep het gebaar en droeg de bikini de eerst volgende warme dag trots op het strand. Hij stond haar geweldig en mijn vriendin was blij dat ook zij nu optimaal van het mooie weer kon genieten.