De puntjes op de i van jouw interieur

Er is vast wel eens iemand in jouw leven geweest die je heeft gezegd dat details ontzettend belangrijk zijn. Nou, diegene had groot gelijk! Zodra je enkele kleine aanpassingen doet, zoals het vervangen van behang of gordijnen, het aanschaffen van diverse kamerplanten of het afwisselen van de decoraties in je vensterbank, zet je al gelijk een hele nieuwe toon. Hieronder bespreken we nog een aantal zaken die allesbepalend kunnen zijn voor de ambiance van jouw woonkamer.

Kaarsen

Het mooie aan kaarsen is dat je ze overal kwijt kunt. Op je koffietafel, in je vensterbank of op je dressoir. Ook tijdens een gezellig diner kunnen ze van onschatbare waarde zijn! Ze maken de sfeer aan tafel een stuk intiemer en gezelliger, zeker wanneer overige lampen uitgeschakeld of gedimd zijn. Je kan ze behalve op de eettafel ook eromheen plaatsen.

Huisparfum

Naast de gerechten, hapjes en warme dranken die je serveert, wil je wellicht meerdere zintuigen van je gasten prikkelen. En wie weet houd jij er ook wel van om via je reukorgaan uitgedaagd te worden! In dat geval kunnen we je van harte aanbevelen om een huisparfum te verspreiden. Dat kan op verschillende manieren, waaronder met behulp van branders, stokjes en andere geurverspreiders. Voor ieder seizoen en elke gelegenheid is er wel een perfect aroma beschikbaar!

Theedoos

Zo’n houten container met verschillende smaken erin is zeer sfeerverhogend. Bovendien krijgen je gasten er het gevoel door dat er rekening met ze wordt gehouden. Ze mogen immers zelf kiezen welke smaak thee ze drinken! Een theedoos op je koffietafel is dan ook een onmisbaar attribuut