Eters over de vloer? Zo zorg je voor gezelligheid!

Een beetje gastvrouw- of heer is er alles aangelegen om zijn of haar bezoekers op alle fronten te behagen. Zo twijfelen we er niet aan dat je allerlei lekkere hapjes en drankjes in huis hebt gehaald, laat staan de ingrediënten om een koninklijk maal mee te bereiden. Maar ook door op de meest subtiele manieren te spelen met je interieur voelen je gasten zich al snel op hun gemak. Hoe pak je dat aan? Lees snel verder om hier achter te komen!

En daar was licht!

Wees je bewust van de manier waarop je je woning presenteert. Wellicht zijn er bepaalde hoeken die niet zo aantrekkelijk zijn om te laten zien en die je dan ook graag aan het zicht onttrekt. Of die gedeelten zijn gewoonweg niet zo interessant. In dat geval richt je je spots letterlijk en figuurlijk op de plekken in je woonkamer die er wel toe doen. Datzelfde kan ook gelden voor de eettafel. Om het samenzijn nog intiemer te maken is het zelfs aan te bevelen om kaarsen te ontsteken en de rest van het vertrek zoveel mogelijk in duisternis te hullen!

Wat ruikt mijn neus?

Ook de reukorganen van je tafelgasten willen uitgedaagd worden. Niet alleen maar door de aroma’s die zich vanuit je keuken verspreiden maar ook terwijl jullie je gezellig aan de koffietafel bevinden, voor dan wel na de maaltijd. Geurkaarsen, branders en andere verspreiders kunnen je daarbij helpen. Je hebt altijd de keuze uit verschillende geuren om een bepaalde sfeer of zelfs een specifiek seizoen kracht bij te zetten!

Presenteerblaadje(s)

Is alles naar wens verlopen tijdens het de voorbereidingen van je diner? Mooi! Dan moet je alleen nog bepalen hoe je je kookkunsten aan je gasten voorschotelt. Dit wil je toch immers in stijl kunnen doen? Wanneer je voor de uiteenlopende serviezen van Royal Doulton kiest, kun je gewoonweg niet de fout in gaan. Dit gerenommeerde merk biedt je de keuze uit diverse series met een modern dan wel klassiek karakter!